Sentrumshagen

– en grønn oase i hjertet av Jessheim

Du trenger ikke velge mellom byliv og hageliv.
I Sentrumshagen får du den gode hagefølelsen sentralt på Jessheim.

Her har du kort gangsavstand til alle sentrumsfasiliteter
5 min til togstasjon
2 min til Jessheim Storsenter

La hverdagen bli en solskinnshistorie

Sentrumshagen har gode solforhold og flott beliggenhet, noe vi har utnyttet til det fulle. De fleste leilighetene er gjennomgående og ligger vendt mot syd-vest.

Det er lagt opp til romslige balkonger i alle boligene. Toppleilighetene får romslige terrasser eller balkonger med flotte utsikts- og solforhold.

På balkongen din kan du anlegge din egen urtehage og plante små trær, busker og blomster etter egen smak. Har du ikke grønne fingre, kan du benytte deg av den blomstrende hagen i fellesarealene. Balkongene får rekkverk i glass med håndløper over. Glassflatene bidrar til et godt lysinnfall så vel til balkong som til leiligheten.

“Grønne pusterom i en hektisk hverdag gir livsglede”

Beliggenhet

Sentrumshagen har en sentral og fin beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune. Vi har etablert et visningssenter for presentasjon av prosjektet i Rådhusvegen 8. Prosjektet ligger rolig til i et område med villabebyggelse og har gode hagearealer. Leilighetene i Sentrumshagen gir deg muligheten til å kombinere en urban livsstil med et rolig og tilbaketrukket liv i grønne omgivelser.

Grønne pusterom i en hektisk hverdag gir livsglede. Boligene i Sentrumshagen gir deg roen du trenger i et rolig og avskjermet bomiljø. Samtidig er du bare noen minutters gange fra bylivets gleder, med godt utvalg av forretninger, servicetilbud og hyggelige serveringssteder i Jessheim Storsenter og i området rundt Jessheim stasjon. Jessheim har også et godt kulturelt tilbud. Ullensaker Kulturhus, som ligger kun et steinkast unna, huser blant annet kino og teater.

Det er kun 30 minutter med bil til Oslo Sentrum og kun 9 min til Oslo Lufthavn Gardermoen med flyavganger til alle verdens hjørner.

God offentlig kommunikasjon. I sentrumshagen bor du kun 50 meter unna Jessheim stasjon, med Ullensakers beste kollektivtilbud hvis du ser bort fra Gardermoen. Her finner du også bussterminal, med bussforbindelse til omkringliggende områder.

Bebyggelsen

Sentrumshagen består av 3 bygg med totalt 138 leiligheter og garasjekjeller under. Hovedbygget vil ligge langs Ringvegen og bestå av 98 leiligheter fordelt på 7 etasjer. De to mindre byggene vil ligge på vestsiden av hovedbygget mot Rådhusvegen og bestå av totalt 40 leiligheter over hhv. 5 og 6 etasjer. Mellom byggene blir det et frodig hageanlegg. De store oppholdsrommene i leilighetene er vendt mot vest for å slippe inn mest mulig lys.

De fleste leilighetene i hovedbygget er gjennomgående og får romslige balkonger med glassrekkverk mot vest og det hyggelige hagearealet. I første etasje får leilighetene fine terrasser med hhv. beplantning mot hagen eller plantekasser mot syd. Noen har også en ekstra terrasse med morgensol på den andre siden av bygget.

Toppleilighetene får gode sol- og utsiktsforhold og romslige terrasser/balkonger. Endeleilighetene får store balkonger som følger to av leilighetenes sider, noe som gir gode solforhold så vel på formiddag som ettermiddag. Noen leiligheter er ensidig belyst, men får store vindusflater som gir lyse leiligheter og god romfølelse.

Innflytting høsten 2018.